Tack moderater, kristdemokrater och sverigedemokrater! Tack så jävla mycket! Tack ni som passivt släppte igenom budgeten också!

Det blir ingen gratis kollektivtrafik för barn och ungdomar i sommar. Nej, varför ska fattiga barnfamiljer och ungdomar få nåt av samhället när ni kan ge pengarna till de som redan har mer än tillräckligt?

Nu väntar också höjd moms på mat och turistnäringen. Fint! Då slipper vi turisternas pengar, och gränshandeln från Norge avtar. För att inte prata om fattigpensionärer och alla andra som lever på existensminimum. Höjd matmoms ser till att hålla oss under ytan.

Marknadshyror och stupstock i sjukförsäkringen kommer att skapa ännu fler hemlösa, psykiskt sjuka och självmord!

Men RUT-avdraget (bidrag för rika) tredubblas. Klart stenrika behöver få feta bidrag till att hyra in slavarbetare! Självklart!

Arbetsförmedlingen läggs ner. Hur tänkte ni där?

Fackföreningsavgiften skulle bli avdragsgill. Några kronors avdrag på skatten för oss fattiga. Det stoppas så klart! Det måste ju finnas pengar till skattesänkningen för de rika.

Klimatet skiter vi i! Flygskatten slopas. De som har råd att resa mycket och långt behöver nog ett par extra paraplydrinkar i stället. Självklart.

Jämställdhetsmyndigheten lägger vi ner. Det är ju ändå bara trams att alla ska vara lika mycket värda. Kvinnor har tagit sig för mycket ton redan, så det är dags att sparka tillbaka dem hem till köket igen!

Ett tjugotal nationella museer som varit gratis kommer att ta entré. Fördjupad allmänbildning ska inte erbjudas alla, utan bara de som har råd!

10706_01.jpgStefan Jonsson är undersköterska. En av många i vården som drivits in i en utmattningsdepression. Adminstratör för facebookgruppen Vad som helst men aldrig SD och boende i Orsa.

Tänder? Äh, varför ska fattiga satar behöva tänder? Vi har ju knappt råd att äta i alla fall. Självklart höjs avgifterna för tändläkarbesök kraftigt!

Så TACK alla som gjort det möjligt att föra fram en ultrakonservativ nationalsocialistisk budgetpolitik i Sverige!

Det här är vad ni som röstat på Sverigedemokraterna lyckats åstadkomma! Är ni stolta nu?

Tack för ordet.

Copyright problem med bilder

Merparten av bilderna i äldre tidskriftsartiklar är i karantän men senaste numret för e-prenumeranter innehåller alla bilder. Vi publicerar godkända bilder allteftersom. 

Mest läst av skribenten