Bild: Robert Nyberg
Bild: Robert Nyberg

Här kommer du i kontakt med oss som hanterar förbundet, tidskriften, bloggen och vår hemsida(webbred). Om du har material du vill sända till oss, kan du ladda upp filer eller bara skriva oss en kommentar.

Om du vill bli medlem i förbundet skickar du in vår medlemsansökan.


Svenska Clartéförbundet

Förbundet har hand om bl.a. Clarté's medlemmar, ekonomi, lokal, offentliga möten och att genomföra Clartes politik mellan de årliga stämmorna. För att nå dem klicka nedan. 


Redaktionen

Redaktion för papperstidningen Clarté arbetar med att skapa relevanta nummer med aktuella artiklar. De har också hand om layouten.  


Bloggen

Bloggen är en fristående redaktion som tar och väljer ut artiklar för publicering på Clarté-s blogg. De har även hand om att godkänna kommentarer på artiklarna och att avsluta möjligheten att kommentera.. 


Webbredaktionen

Webbredaktionen har hand om allt som rör webbplatsen clarte.se. Alla artiklar, nummer, menyer struktur, och layout handhaves av denna redaktion, förutom inläggen på ovan nämda blogg. Alla tekniska frågor runt webbplatsen löses av webbredaktionen. Webbplatsen baserar sig på OpenSource verktyget Joomla 4.